Sorbet Mandarynkowy
Sorbet mandarynkowy to bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, sok z cytryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 112 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sorbet Z Kolendry Mandarynkowej, Sorbet Żurawinowy Mandarynkowy, oraz Tangerine Sorbet Champagne Floats.
Instrukcje
Wlać sok z mandarynki przez sito o drobnej siatce do dużej miski. Użyj gumowej szpatułki, aby wycisnąć jak najwięcej soku przez sito, wyrzuć pozostałą miąższ.
Dodaj sok z cytryny, cukier i (opcjonalnie) syrop kukurydziany do miski. Mieszaj łyżką, aż cukier całkowicie się rozpuści.
Proces w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta.
Podawać natychmiast lub schłodzić przez kilka godzin. Najlepiej zjeść w dniu, w którym jest zrobiony.