Sorbet Mandarynkowy
Sorbet mandarynkowy to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, sól koszerną, skórkę z 3 mandarynek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tartaletki mandarynkowo-daktylowe z maślanką bitą śmietaną i Granitą mandarynkową, Tangerine Angel Food Cake z mandarynkową glazurą, oraz Tangerine Semifreddo (Mrożony Suflet Mandarynkowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać skórkę, połowę soku, cukier i sól razem w małym rondlu na średnim ogniu, aż do duszenia i cukier się rozpuści, o 5 protokół.
Dodaj pozostały sok mandarynkowy, mieszając, aby połączyć.
Przenieść mieszaninę do miski i schłodzić, aż ostygnie, o 30 protokół. Wymieszać w pół na pół i, jeśli chcesz, Likier.
Zamrozić w maszynie do lodów zgodnie ze wskazówkami producenta.
Przenieść do zamykanego pojemnika i zamrozić, aż do uzyskania twardości, co najmniej 4 godziny.
Make ahead: do 1 tygodnia.