Sorbet Guanabana z Coulis limonkowym Mango
Sorbet Guanabana z coulis z limonki Mango może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,25 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, skórkę z limonki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sorbet Limonkowy Mango, Sorbet z mango i limonki, oraz Sorbet Limonkowo-Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić cukier i 1 1/2 szklanki wody do wrzenia w rondlu 1 1/2-do 2-quart, mieszając, aż cukier się rozpuści, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż do zmniejszenia do około 2 szklanki, 3 do 5 protokół.
Przelać syrop do miski i całkowicie ostudzić.
Ubić razem purée guanabana i 1 1/2 szklanki syropu, następnie zamrozić w maszynie do lodów.
Przenieść do hermetycznego pojemnika i umieścić w zamrażarce do stwardnienia, około 2 godzin.
Zmiksować przecier z mango, sok z limonki, 6 łyżek pozostałego syropu i pozostałą 1/4 szklanki wody w blenderze, aż będzie bardzo gładka. Przebić przez sito o drobnych oczkach do miski, naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe, następnie ubić skórkę i, jeśli to konieczne, dodatkową wodę do cienkiego przecieru.
* Sorbet można wykonać 2 dni wcześniej.* Coulis można przygotować 8 godzin wcześniej i schłodzić, przykryć.