Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj sorbetu jagodowego. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 878 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis z Simply Recipes ma fanów 499. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jagody i gałązki mięty, sok z cytryny, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Sorbet Jagodowo-Imbirowy, Sorbet Z Marynowanej Borówki, oraz Sos jagodowy do sorbetu są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużej misce umieścić jagody, cukier, miód, skórkę z cytryny, sok z cytryny i sól. Wymieszać, aby pokryć jagody cukrem. Mash z masherem ziemniaczanym.
Umieścić sito na dużej misce i pracować partiami, wcisnąć mieszaninę przez sito, za pomocą gumowej szpatułki. To złapie twardsze i większe kawałki skórki cytryny i borówki.
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Schłodzić mieszaninę przez co najmniej godzinę w lodówce. Następnie postępuj zgodnie ze wskazówkami Maszyny do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
5
Jedz natychmiast (sorbet nadal będzie trochę miękki) lub zamrozić co najmniej kilka godzin, aby pomóc ujędrnić przed jedzeniem. Jeść wkrótce po zrobieniu, ponieważ sorbet będzie coraz trudniejszy, im dłużej pozostaje w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sorbet
6
Podawać z kilkoma świeżymi jagodami i gałązką mięty.
Sorbet można łączyć z Sherry kremową, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.