Sorbet Arbuzowo-Kantalupowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj sorbetu Arbuzowo-Kantalupowego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kantalupy, arbuza, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sorbet Z Kantalupy, Sorbet Z Kantalupy Brzoskwiniowej, oraz Sorbet z kantalupy i Cava dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połącz cukier i wodę. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub aż cukier się rozpuści. Całkowicie fajne.
Umieść kantalupę i arbuza w blenderze lub robocie kuchennym i przetwarzaj, aż będzie gładka.
Połącz syrop cukrowy, mieszaninę melona i sok z limonki.
Wlać mieszaninę sorbetu do zamrażarki w zamrażarce do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka sorbetu do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 1 godzinę lub do uzyskania jędrności.