Solone Karmelowe Ciasteczka
Solone karmelowe ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 10 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz karmelki, grubą sól morską, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 216 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Solone Karmelowe Ciastka Ciasto Kubki, Salted Caramel Chocolate Chip Cookie Cups, oraz Solone Karmelowe Ciasteczka Z Rumianym Masłem.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 24 mini kubki muffin z gotowania sprayu.
Wyjąć rund ciasta ciastka z tacy; złamać każdy na pół.
W każdej filiżance muffinek umieść okrągłe pół ciasta ciastkarskiego.
Piec 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Używając końca drewnianej łyżki, ostrożnie wciśnij środek każdego pieczonego ciastka, aby uzyskać wcięcie o szerokości 1 cala.
W średniej misce do mikrofali, karmelki mikrofalowe i woda na wysokości 1 minuty. Mieszaj; powtarzaj, aż karmelki całkowicie się stopią i można je mieszać na gładko. Wymieszać z mlekiem.
Napełnij każdą filiżankę ciastek około 1 łyżką stopionego karmelu. Delikatnie przykryć folią.
Odstawić w temperaturze pokojowej około 1 godziny lub do momentu ustawienia.
Po ustawieniu nadzienia karmelowego posyp kilka granulek grubej soli morskiej na każdym z nich.