Solone Karmelowe Brownies
Przepis solone karmelowe Brownies jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 873 kalorii, 9g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mało kto lubi ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz lody, mocno brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Solone Karmelowe Brownies Vs Solone Karmelowe Brownies # LeftoversClub, Solone Karmelowe Brownies, oraz Solone Karmelowe Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz brązowy cukier, mleko i masło. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Dusić 3 minuty.
Przełożyć do dużej miski. Stopniowo dodawać cukier cukierników, ubijając na średniej prędkości mikserem do połączenia. Beat in the vanilla. Delikatnie rozłożone na Brownies; lukier będzie gęstnieć, jak ostygnie.
Posypać solą morską, delikatnie naciskając, aby przylegać. Całkowicie fajne.
Pokroić na 1-calowe kawałki.
Podawać z lodami, bitą śmietaną, plastrami bananów i syropem czekoladowym.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 13 przez 9-calową patelnię do pieczenia za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.
W dużej misce połącz mieszankę tortową, stopione masło, odparowane mleko i jajko. Mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji (ciasto będzie grube).
Masę czekoladową rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec przez 20 do 25 minut.