Solone Ciasteczka Z Brązowym Masłem

Solone Ciasteczka Z Brązowym Masłem
Solone brązowe Ciasteczka maślane to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 133 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, sok z cytryny, sproszkowane białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Brązowe Masło Solone Karmelowe Ciasteczka Czekoladowe {Brown Butter Week}, Słodowane Solone Brązowe Ciasteczka Z Masłem, oraz Ciasteczka Z Brązowym Masłem Solone Karmelowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w 1-do 2-quart ciężki rondel na średnim ogniu, a następnie gotować na małym ogniu, wirowanie patelni od czasu do czasu, aż masło ma orzechowy aromat i jest bogaty brązowy kolor, a dno patelni jest nakrapiane brązowymi kawałkami stałych mleka, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Przenieść do miski, w tym rumiane mleko stałe na dnie, i schłodzić do prawie twarde, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Mąkę i skrobię kukurydzianą ubić w misce. Ubij razem masło i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż blady i puszysty, a następnie ubić w jajku, soli i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodać mieszaninę mąki i wymieszać na niskiej prędkości, aż tylko dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Uformuj ciasto na 2 kulki i spłaszcz każdą Na 6-calowy dysk. Dyski Chill, owinięte w folię, aż mocniejsze, ale nie twarde, 15 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Piekarnik rozgrzać do 177° ze stojakiem w pozycji środkowej. Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Rozwałkuj 1 dysk ciasta (utrzymuj pozostałe ciasto schłodzone) między 2 dużymi arkuszami papieru woskowego o grubości 1/8 cala (wtedy bardzo pomocne są pierścienie wałków do ciasta). Zamrozić lub schłodzić ciasto na blasze do pieczenia lub tacy, aż Firma, 5 do 15 minut, a następnie wyciąć jak najwięcej ciastek z ciasta, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Papier WoskowanyPapier Woskowany
8
Przenieś ciasteczka do wyłożonej blachy do pieczenia, układając ciasteczka o 1 cal od siebie. Jeśli ciasteczka staną się zbyt ciepłe, aby je przenieść, zamrozić lub schłodzić do momentu, aż staną się jędrne (patrz notatki kucharzy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec ciasteczka, 1 arkusz na raz, aż krawędzie będą złote, 8 do 10 minut, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Tymczasem Zbierz resztki ciasta i powtórz proces ciasteczek powyżej. Pergamin może być ponownie użyty, ale upewnij się, że blacha do pieczenia chłodzi między partiami. Zrób więcej ciasteczek z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
Ubić razem wszystkie składniki w dużej misce z mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż tylko połączone, o 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Zwiększ prędkość do wysokiej i kontynuuj bicie, aż lukier utrzyma sztywne szczyty, około 3 minut w mikserze stojącym lub 10 minut z ręcznym. Jeśli natychmiast nie używasz lukru, przykryj powierzchnię zwilżonym ręcznikiem papierowym, a następnie przykryj miskę folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Mikser StojącyMikser Stojący
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Przenieść oblodzenie do wytrzymałej, zamykanej torby i wycisnąć nadmiar powietrza. Wyciąć 1/8-calowy otwór w dolnym rogu torby, a następnie skręcić torebkę mocno tuż nad lukrem i ozdobnie polać lukrem na ciasteczka. W razie potrzeby posypać cukrami szlifierskimi lub kolorowymi solami morskimi, gdy lukier jest jeszcze mokry. (W przypadku przyciemnionego lukru patrz notatki kucharzy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
4
Pozostaw lukier do całkowitego wyschnięcia (około 1 godziny) przed przechowywaniem ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
1
* Ciasto można schłodzić do 3 dni.•
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
2
Pierścienie do walcowania pozwalają na rozwałkowanie ciasta do równej grubości bez zawracania sobie głowy linijkami. I równomiernie rozwałkowane ciasto sprawia, że równomiernie upieczone ciasteczka.* Aby uzyskać najostrzejsze, najczystsze krawędzie, zamrażaj lub schładzaj ciasteczka, aż będą twarde przed pieczeniem.* Ciasteczka przechowują, warstwowe między arkuszami papieru woskowego lub pergaminu, w metalowej puszce na ciasteczka w temperaturze pokojowej 1 tydzień.* Proszek bezowy można znaleźć w sekcji pieczenia dużych sklepów rzemieślniczych, takich jak Michael ' s, lub na Amazon.com. * lukier może być wykonany 1 dzień wcześniej i schłodzony, jego powierzchnia pokryta zwilżonym ręcznikiem papierowym i miską pokrytą folią.* Aby zabarwić lukier, przenieś 1/4 szklanki lukru do małej miski dla każdego koloru i odcienia z barwnikiem spożywczym. Łyżka każdy kolor lukru do zamykanej torby, wyciskając nadmiar powietrza i postępować zgodnie z opisem powyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
LukierLukier
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn