Solna Skorupa Branzino

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać sól Crusted Branzino spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 45g białka, oraz 9g tłuszczu. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, grubą sól koszerną, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Całe Branzino pieczone w soli, Pieczone Branzino Z Solną Skórką, oraz Całe Branzino pieczone w soli morskiej z aromatycznymi ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 4°. w dużej misce ubijaj białka i sól, tworząc grubą pastę.
Ułożyć blachę do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić dwie ryby. Okładka z 1/4 cala warstwą soli.
Połóż rybę na soli. Dodać do każdej ryby 2 gałązki rozmarynu, 1/4 szklanki natki pietruszki i 2 plasterki cytryny.
Zapakuj pozostałą sól na wierzch ryby, aż powstanie szczelna skorupa.
Piec ryby, aż sól będzie złoty i termometr włożony do najgrubszej części ryby czyta 135 stopni, około 20 minut.
Odstawić rybę na 10 minut.
Aby służyć, otwórz skorupę solną. Filet rybny i skropić oliwą z oliwek. Doprawić lekko solą i pieprzem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.