Solanka Z Indyka Pomarańczowego
Solanka z indyka pomarańczowego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 37 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 60 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 281 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, mielony pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Solanka Z Indyka, Solanka Z Indyka, oraz Solanka Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz koncentrat soku pomarańczowego, plastry pomarańczy, plastry cytryny, plastry limonki, tymianek, pieprz, czosnek, liście laurowe, sól i wodę w dużym garnku; doprowadzić do wrzenia.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Umyć i wysuszyć indyka. Upewnij się, że usunąłeś wnętrzności.
Włożyć indyka, pierś w dół, do solanki. Upewnij się, że wnęka zostanie wypełniona.
Umieść wiadro w lodówce. Pozostawić do marynowania indyka 1 do 2 dni przed gotowaniem.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar solanki i osuszyć.
Gotować indyka zgodnie z życzeniem rezerwując kapiele do sosu. Należy pamiętać, że indyki solone gotować 20 do 30 minut szybciej.