Solanka Z Indyka Klonowego

Solanka Z Indyka Klonowego
Solanka z indyka klonowego może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 18 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Mieszanka wody, soli morskiej, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Jak suszyć solankę indyka, Jak Solać indyka, oraz Solanka Z Indyka.

Instrukcje

1
Umieść 2 ćwiartki wody w dużym garnku na średnim ogniu i wymieszaj z brązowym cukrem, sosem sojowym, syropem klonowym, solą morską, ząbkami czosnku, liśćmi laurowymi, gałązkami tymianku, pieprzem i whiskey. Wymieszać, aby rozpuścić brązowy cukier i sól; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
świeży Tymianekświeży Tymianek
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KlonowySyrop Klonowy
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Sos SojowySos Sojowy
SólSól
WhiskeyWhiskey
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wyjąć z ognia i wymieszać pozostałe 2 litry wody. Przed użyciem pozostawić solankę do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
WodaWoda

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn