Solanka z indyka klonowego może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 18 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Mieszanka wody, soli morskiej, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Jak suszyć solankę indyka, Jak Solać indyka, oraz Solanka Z Indyka.
Instrukcje
1
Umieść 2 ćwiartki wody w dużym garnku na średnim ogniu i wymieszaj z brązowym cukrem, sosem sojowym, syropem klonowym, solą morską, ząbkami czosnku, liśćmi laurowymi, gałązkami tymianku, pieprzem i whiskey. Wymieszać, aby rozpuścić brązowy cukier i sól; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
świeży Tymianek
Brązowy Cukier
Syrop Klonowy
Pieprz
Liście Laurowe
Sos Sojowy
Sól
Whiskey
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Wyjąć z ognia i wymieszać pozostałe 2 litry wody. Przed użyciem pozostawić solankę do całkowitego ostygnięcia.