Sok z sześciu warzyw

Sok z sześciu warzyw
Sok z sześciu warzyw to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański przepis na lakto ovo, składający się z 8 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 1 g tłuszczu i łącznie 57 kalorii. Za 93 centy za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis wypróbowało i polubiło 370 osób. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, pomidorów, soli i soku z cytryny. Najlepiej sprawdza się jako napój, a jego przygotowanie zajmuje około 1 godziny i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują sok warzywny, sok z sześciu warzyw i sok pomidorowo-warzywny.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku połącz pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
W razie potrzeby usuń łodygi i nasiona z papryczek serrano; dodać do mieszanki pomidorowej. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie. Fajny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z ObuLimonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Przeciśnij mieszaninę przez młynek spożywczy lub drobne sito. Przechowywać w lodówce lub zamrażać. Przed podaniem dobrze wstrząśnij lub wymieszaj sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn