Sofrito Portorykańskie

Sofrito Portorykańskie
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Puerto Rico Sofrito może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 211 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pomidory śliwkowe, cebulę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Autentyczne Stare Portorykańskie Sofrito, Krab Portorykański, oraz Portorykańskie Coquito dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić cebulę i paprykę cubanelle w workowcu robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Pulse aż grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Przy włączonym silniku dodawaj pozostałe składniki pojedynczo przez rurę zasilającą i przetwarzaj, aż będzie gładka. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
3
Przenieść do pojemnika i przechowywać w lodówce do trzech dni lub zamrozić.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn