Soczyste kotlety wieprzowe w wolnowarze
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj wolnowarowe sosowane kotlety wieprzowe. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,68 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 269 kalorii , 27 g białka i 12 g tłuszczu . Mieszanka cebuli, zagęszczonego kremu z kurczaka, ziemniaków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 4 godzin i 10 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 49% , co jest solidne. Sosowy rozdrobniony kurczak z grilla , sosowe ostre i słodkie klopsiki z wolnowaru i wolnowarowa wieprzowina Kahlua ze słodkim sosem chili i ananasem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Posyp kotlety wieprzowe solą i pieprzem. Na dużej patelni smaż kotlety na oleju przez 2-3 minuty z każdej strony lub do lekkiego zrumienienia.
Przełożyć do wolnowaru o pojemności 3 qt.
W dużej misce wymieszaj zupę, cebulę, ketchup i sos Worcestershire; zalej kotlety. Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 4-5 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Podawać z ziemniakami lub ryżem.