Soczyste kotlety wieprzowe w wolnowarze

Soczyste kotlety wieprzowe w wolnowarze
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj wolnowarowe sosowane kotlety wieprzowe. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,68 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 269 kalorii , 27 g białka i 12 g tłuszczu . Mieszanka cebuli, zagęszczonego kremu z kurczaka, ziemniaków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 4 godzin i 10 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 49% , co jest solidne. Sosowy rozdrobniony kurczak z grilla , sosowe ostre i słodkie klopsiki z wolnowaru i wolnowarowa wieprzowina Kahlua ze słodkim sosem chili i ananasem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Posyp kotlety wieprzowe solą i pieprzem. Na dużej patelni smaż kotlety na oleju przez 2-3 minuty z każdej strony lub do lekkiego zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przełożyć do wolnowaru o pojemności 3 qt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
W dużej misce wymieszaj zupę, cebulę, ketchup i sos Worcestershire; zalej kotlety. Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 4-5 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podawać z ziemniakami lub ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn