Soczyste Ciasta Francuskie

Soczyste Ciasta Francuskie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur crust, więc dać soczyste ciasta francuskie spróbować. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 47 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka galaretki o smaku waniliowym instant budyń, cool whip bited polewa, półsłodka czekolada piekarza, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowe Wypieki Francuskie, Owocowe Ciasta Francuskie, oraz Pikantne Ciasta Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni; rozwałkuj na 10-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Pokrój na 9 kółek 3-calową foremką do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
4
Umieścić, 2 cale od siebie, na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
7
W międzyczasie ubij pudding i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem. Przechowywać w lodówce 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Podziel ciasto rund; wypełnić mieszaniną budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
9
Mżawka z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn