Soczyste Ciasta Francuskie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur crust, więc dać soczyste ciasta francuskie spróbować. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 47 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka galaretki o smaku waniliowym instant budyń, cool whip bited polewa, półsłodka czekolada piekarza, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowe Wypieki Francuskie, Owocowe Ciasta Francuskie, oraz Pikantne Ciasta Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Rozłóż ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni; rozwałkuj na 10-calowy kwadrat.
Pokrój na 9 kółek 3-calową foremką do ciastek.
Umieścić, 2 cale od siebie, na blasze do pieczenia.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
W międzyczasie ubij pudding i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem. Przechowywać w lodówce 15 min.
Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Podziel ciasto rund; wypełnić mieszaniną budyniu.