Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Soczewica-kiełbasa-zupa jarzynowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 17g białka, oraz 16G tłuszczu. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ząbek czosnku, grzyby, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Daniel Plan Zupa Warzywna Z Soczewicy Kurczak Kiełbasa, Zupa Jarzynowa Z Soczewicy, oraz Soczewica-Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj marchew, seler, cebulę i czosnek; gotować 3 do 4 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie, często mieszając.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać wszystkie pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 do 40 minut lub aż soczewica i warzywa są miękkie.