SoCal Guacamole Burger
SoCal guacamole Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 27g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pełnoziarniste bułki hamburgerowe, sok z limonki, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj SoCal Veggie Burgers, Burger Z Indyka Z Guacamole, oraz Burger z kurczaka z guacamole i chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Umieść połowę awokado w misce; zacieru widelcem, aż będzie prawie gładka.
Dodać śmietanę i kolejne 3 składniki do miski; wymieszać, aby połączyć. Połowę awokado pokroić w kostkę.
Dodać pokrojone w kostkę awokado, pomidor, jalapeo i 1/8 łyżeczki soli do miski; delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Podzielić wołowinę na 4 równe porcje. Delikatnie uformuj każdą porcję w patty o grubości 1/2 cala. Wciśnij nikiel wielkości wcięcia w środku każdego patty.
Posypać równomiernie pozostałymi 3/8 łyżeczką soli i pieprzu.
Umieść hamburgery na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grill 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Lekko pokryć ścięte boki bułek sprayem do gotowania.
Miejsce bułki, ściąć boki w dół, na grill rack; grill 1 minutę lub do tosty.
Umieść 1/4 szklanki kiełków na dolnej połowie każdej bułki; na górze każda z 1 patty, około 3 łyżki guacamole i górną połowę bułki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.