Snowflake Popcorn
Snowflake Popcorn to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 50 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Ciasteczka Śnieżynkowe, Ciasteczka Śnieżynkowe, oraz Pączki Z Płatków Śniegu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Spryskaj dużą blachę ciastek sprayem do gotowania.
Torba mikrofalowa z popcornem mikrofalowym zgodnie z zaleceniami na torbie; Usuń i wyrzuć nieopakowane ziarna.
Pusty słoik marshmallow creme do średniej miski do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokości około 2 minut, mieszając po 1 minucie, aż do stopienia.
Potrząśnij popcornem do kremu z prawoślazu, uważając, aby nie dodawać niepoporowanych ziaren. Mieszaj delikatnie, aż do powlekania.
Rozłóż popcorn na blasze.
Piec około 10 minut, mieszając po 5 minutach, aż powłoka prawoślazu wyschnie. Schłodzić całkowicie na blasze ciastka na stojaku chłodzącym, około 30 minut; rozbić duże kawałki.