Snickerdoodles od Crisco ® Baking Sticks
Snickerdoodles z Crisco ® Baking Sticks może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 133 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 29 fanów. Jeśli masz pillsbury best® all purpose mąka, soda oczyszczona, masło smak wszystkich warzyw skracania patyczki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 12%. Spróbuj Serniki czekoladowe z Crisco Baking Sticks®, (Pieczenie z dziećmi) Łatwe Ciasto czekoladowe - post gościnny z pieczenia poza pudełkiem, oraz Ciasto Grammie Bea Crisco Yellow dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Połączyć 1 1/2 szklanki cukru, skrócenie, jajka, mleko i wanilia w misce miksera elektrycznego. Beat ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane.
Mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego, sodę oczyszczoną i sól połączyć w średniej misce.
Dodawać stopniowo do skracającej się mieszanki przy niskiej prędkości.
Wymieszać aż do wymieszania.
Połączyć pozostałe 1/2 szklanki cukru i cynamonu w małej misce. Kształt ciasta na 1-calowe kulki.
Bułka w mieszance cukier-cynamon.
Umieść 2 cale od siebie na nieczystych blach do pieczenia.
Piec 7 do 8 minut. Ostudzić 2 minuty na blachach do pieczenia.
Umieść na regałach chłodzących, aby całkowicie ochłodzić.