Snappy Scallop Ceviche

Snappy Scallop Ceviche
Snappy Scallop Ceviche to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 646 kalorii, 19g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bay przegrzebki, sól, sok z limonki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć kukurydzę, można śledzić to danie główne z Candy Corn Pecan Pie jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przegrzebek Ceviche, Przegrzebek Ceviche, oraz Przegrzebek Ceviche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Umyć słodkie ziemniaki i umieścić w głębokim rondlu z zimną wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Wyjąć z ognia, odcedzić i pozostawić do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć. Obrać skórę, pokroić na kawałki 1/2 cala i odstawić.
5
Umieść przegrzebki bay w średniej misce i wrzucić delikatnie z sokiem z limonki. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Umieść kokos na blasze do pieczenia i tosty na złoty kolor, o 5 protokół, mieszając co kilka minut, więc tosty Kokosowe równomiernie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Spuścić przegrzebki i przenieść do czystej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj cebulę, jalapenos, rodzynki, tosty kokosowe, mleko kokosowe, posiekana kolendra, oregano, i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dobrze wymieszać i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut i do 3 godzin.
10
Posypać liśćmi kolendry i zarezerwowane tosty kokosowe i służyć z Canchita na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1
Podgrzać rzepak lub olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać kukurydzę chulpe, przykryć garnek i zmniejszyć ogień do średniej. Gdy usłyszysz trzask ziaren (jak popcorn), energicznie potrząśnij garnkiem, aby zapobiec przypaleniu się ziaren na dnie. Gdy popping zwalnia, po około 8 do 10 minutach, odcedzić canchita w sitku i natrzeć papierowym ręcznikiem, aby usunąć nadmiar oleju. Doprawić solą, gdy kukurydza jest jeszcze ciepła i podawać z Ceviche przegrzebek.
Składniki, których będziesz potrzebować
7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn