Snappy Migdałowe Gwiazdy
Need a wegetariańska przystawka? Snappy migdałowe Gwiazdy może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 48. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Jeśli masz zmielony cynamon, skrobię kukurydzianą, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Migdałowe Malinowe Gwiazdki, Pikantny Dip Szparagowy, oraz Zgrabne Gingersi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij cukier i masło na średniej prędkości miksera do dobrze wymieszanego (około 5 minut).
Połączyć mąkę, skrobię kukurydzianą, cynamon i sól.
Dodać do mieszaniny cukru; ubijać aż do dobrze wymieszanego. Delikatnie naciśnij ciasto na 4-calowy dysk; owinąć w folię. Zamrozić 30 minut.
Zwiń do grubości 1/16 cala na lekko posypanej mąką powierzchni; Wytnij za pomocą 2-calowego noża gwiazdowego.
Umieścić ciasteczka na blasze do pieczenia; top z migdałami.
Piec w 375 przez 8 minut lub aż ciasteczka są ostre i krawędzie są rumiane. Schłodzić 30 sekund na patelni.
Wyjąć z patelni; ostudzić na stojakach z drutu.