Smoothie Pumpkin Pie
Smoothie Pumpkin Pie to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Ten poranny posiłek ma 79 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz koncentrat soku jabłkowego, zmielony cynamon, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć dynię z puszki i zamrozić na 1 godzinę.
W blenderze połącz częściowo zamrożoną dynię, koncentrat mrożonego soku jabłkowego, gałkę muszkatołową i cynamon. Zmiksować na gładką masę. Nadal mieszaj, dodając wodę, aby napełnić blender.