Smoky Three-Bean Salsa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 136 kalorii, 9g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Mieszanka pomidorów w puszkach, papryka chipotle w sosie adobo, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smoky Black Bean Tacos z salsą Mango, Salsa Taquera-Smoky Chipotle Avocado Salsa, oraz Palona Salsa Dymna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć wszystkie składniki w dużej misce; przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
* Papryka Chipotle w sosie adobo można znaleźć w meksykańskich sekcjach supermarketów lub w meksykańskich sklepach spożywczych; 1 mały pieprz jalapeno, sadzony i mielony, może być zastąpiony.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.