Smoky, Spicy Pizza

Smoky, Spicy Pizza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj dymnego, pikantnego Pizzana. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 627 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, ciasto do pizzy, mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Smoky Brunch Pizza, Smoky Sausage & Apple Pizza, oraz Dymny Pikantny Mostek.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika na najniższej półce. Jeśli masz kamień, umieść go na stojaku. Rozgrzej piekarnik do 288° lub najwyższej temperatury piekarnika przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Ciepły 1 tsp. olej na patelni na średnim ogniu. Pokruszyć kiełbasę na patelni; smażyć, aż nie będzie już różowy, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieść na talerz.
4
Obierkę do pizzy o szerokości 14 cali posmarować mąką kukurydzianą; na wierzchu spłaszczyć ciasto. Używając lekko posypanych mąką palców lub posypanego mąką wałka do ciasta, rozciągnij ciasto na 13-do 14-calową rundę. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
5
Posyp skórkę większą ilością mąki kukurydzianej, jeśli to konieczne, aby upewnić się, że skorupa łatwo się ślizga na skórce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Pędzel pozostałe 2 łyżeczki. olej na powierzchni skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Ułóż ser na cieście, pozostawiając 1-calową granicę. Łyżka sosu w spirali nad pizzą, coraz trochę na ser, pozostawiając 1-cal granicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
8
Posypać kiełbasą, jalapeo i czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
9
Ostrożnie przesuń pizzę na kamień.
10
Piec, aż skorupa jest tylko lekko zwęglone na górze i złoty na dole (podnieś krawędź, aby sprawdzić) i ser topi się, o 8 protokół. Za pomocą skórki przenieś pizzę na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
Odstawić na minutę lub 2, następnie pokroić i podawać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn