Smoky Pumpkin Beer Chili

Smoky Pumpkin Beer Chili może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 433 kalorie, 36g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś chipotle chiles w sosie adobo, mielony kminek, mielona wołowina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Smoky Pumpkin Beer and Cheddar potato Soup with Candidated Bacon Popcorn, Cincinnati Chili Pumpkin Beer Wafle, oraz Slow Cooker Pumpkin Beer Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i 1/2 łyżeczki soli; gotować 5 do 6 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane.
Wołowinę przełożyć na talerz; odstawić.
Odcedzić tłuszcz z rondla.
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do rondla; dodaj cebulę i pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Gotować od 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zacznie brązowieć.
Powrót wołowiny do rondla. Wymieszać pozostałe składniki. Gotować 12 do 15 minut lub aż zgęstnieje. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.