Smoky Hot Sauce
Smoky Hot Sauce to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, kostkę bulionu z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorący Sos Krówkowy, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Czosnkowo-Achiotowy sfermentowany sos na gorąco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę w gorącej oliwie z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu 5 minut lub aż zmiękną; dodać czosnek, i podsmażyć 1 minutę. Wymieszać pomidory i kolejne 7 składników. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 25 minut.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
W razie potrzeby usuń paprykę chipotle. Mieszanka pomidorów proces w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Podawać w temperaturze pokojowej z chipsami tortilla.