Smoky Grillowane krewetki z sosem Marie Rose
Smoky Grillowane krewetki z sosem Marie Rose może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 2,54 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oleju roślinnego, brandy, ketchup i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać brandy można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to SOS Marie Rose, SOS Marie Rose, oraz SOS Marie Rose.
Instrukcje
Rozgrzać grill na zewnątrz do wysokości (około 232° do 550 ° F). Tymczasem, zebrać krewetki.
W dużej misce wymieszać odmierzony olej, paprykę, sól i pieprz.
Dodaj krewetki i wrzucić do połączenia.Szaszłyk każda krewetka przez ogon i koniec głowy, pozostawiając około 1/4 cala przestrzeni między każdą krewetką.
Umieść szaszłyki na blasze do pieczenia.Ułóż szaszłyki w jednej warstwie na grillu bez dotykania. Zamknij grill i gotować, aż pojawią się znaki grill na dnie, o 4 protokół. Flip szaszłyki, Zamknij grill, i gotować, aż krewetki są po prostu firma, o 1 minutę więcej.
Przełożyć szaszłyki na czystą blachę do pieczenia.
Wyjąć i wyrzucić szaszłyki.
Podawać krewetki z sosem na stronie do zanurzenia.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.