Smoke ' s Chili
Smoke ' s Chili może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 425 kalorii, 34g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, ząbek czosnku, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sygnały Dymne, Kapusta Z Płynnym Dymem, oraz Triple Smoke Burger.
Instrukcje
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu; dodać połowę mięsa. Gotować 10 minut lub aż rumiane; zdjąć z ognia, i odcedzić. Powtórz procedurę z 1/2 łyżeczki oleju i pozostałym mięsem; odstawić.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodaj paprykę, cebula, czerwona papryka, i czosnek; saute 8 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodać chili w proszku i kminek; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Dodać mięso, cukier i kolejne 5 składników (cukier przez piwo); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut.
Dodać fasolę, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, dodatkowe 40 minut lub aż mięso będzie miękkie.
Podawać ze śmietaną i serem.
Uwaga: aby zamrozić, schłodzić chili i umieścić w hermetycznym pojemniku zamrażarki lub wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Zamrozić chili do 3 miesięcy.