Smitten kitchen może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 649 kalorii, 60g białka, oraz 19g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kilka gałązek tymianku, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przepis ten zachwycił 701 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj smitten kitchen, smitten kitchen, oraz smitten kitchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W końcu możesz złożyć danie: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. W 913-calowym lub równoważnym prostokątnym naczyniu do pieczenia rozłóż hojną 1/4 szklanki bchamelu. Używam tego głównie do trzymania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Dodaj pierwszą warstwę gotowanego makaronu, łatanie i lekko nakładając je jednak jest potrzebne do utworzenia pojedynczej warstwy. Chochla 1 szklanka sosu bolognese na makaron, rozłożenie go równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bolognese
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
3
Mżawka 1/2 Puchar bchamel nad bolognese; nie martw się o uzyskanie go idealnie gładkie lub nawet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bolognese
4
Posypać warstwą 1/3 szklanki parmezanu. Powtórz ten proces makaron + 1 szklanka bolognese + 1/2 szklanki bchamel + 1/3 szklanki parmezanu jeszcze trzy razy, a następnie dodaj jeszcze jedną warstwę makaronu. Użyjesz łącznie 5 warstw makaronu.Istnieją dwa sposoby, aby zakończyć danie. Możesz po prostu posypać wierzchnią warstwę makaronu pozostałym parmezanem przed pieczeniem. To sprawia, że najbardziej chrupiąca pokrywa. Lubię pół chrupiącą pokrywkę i najpierw rozłóż 1/4 szklanki bchamelu na wierzchniej warstwie makaronu przed posypaniem go pozostałym serem. Nadal robi się chrupiący i ma zakręty, o które warto walczyć, ale nigdy nieprzyjemnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Bolognese
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Piec lasagne przez 30 do 45 minut, aż bąbelkami i rumiane na wierzchu. Nie powinniście robić absolutnie nic, tylko podnosić nogi i pić kieliszek wina, kiedy to robicie; zasłużyliście na to. Kiedy wychodzi z piekarnika, Lubię odstawić na 10 minut przed podaniem it.Do ahead: lasagne można przygotować aż do punktu pieczenia dzień wcześniej, i przechowywane owinięte w plastiku w lodówce. Teoretycznie można go również zamrozić w tym momencie, ale nie próbowałem tego. Źle zaktualizować to powiedzieć iść na to, jeśli Wiele osób reaguje w komentarzach, że zrobili tak skutecznie. Lasagne będzie również dobrze podgrzać do trzech dni, ewentualnie dłużej, ale w moim mieszkaniu, nigdy nie mieliśmy okazji się dowiedzieć.Zobacz więcej: włoski, mięso, makaron, Zdjęcie, Zima
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Granatowy Lub Sok żurawinowy
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Zrób więcej: Link / Dodaj do Ulubionych / Pin / Drukuj / Email / 667 komentarzy