Smitten kitchen może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Jeśli masz masło, koperek, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Smitten Kitchen ma 170 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj smitten kitchen, smitten kitchen, oraz smitten kitchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmontować galette: Rozgrzej piekarnik do 400 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozwałkuj ciasto w duże cienkie kółko i ustaw je na tylnej ściance blachy lub arkuszu ciastek. Krawędzie zawisną po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj nadzienie, tworząc kopiec 7 do 8 cali średnicy, a następnie złóż krawędzie i szczotkuj roztopionym masłem.
Piec, aż zbrązowieje, 25 do 30 protokół. Podczas pieczenia wymieszaj chrzan i śmietanę, aby uformować sos i doprawić do smaku. Po zakończeniu galette ostrożnie wsuń ją na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podawać z sosem chrzanowym na boku.Zobacz więcej: kapusta, grzyby, Zdjęcie, tarty / Quiche, Wegetariańskie
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Chrzanowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
7
Zrób więcej: Link / Dodaj do Ulubionych / Pin / Drukuj / Email / 115 komentarzy