Smażony Szpinak Z Czerwoną Cebulą, Boczkiem I Serem Pleśniowym
Smażony szpinak z czerwoną cebulą, boczkiem i serem pleśniowym to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 19 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, czosnek, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Szpinak Smażony Z Boczkiem Z Czerwonej Cebuli I Serem Pleśniowym Przepis, Naturalny Burger z Kimchi, serem pleśniowym i podsmażoną cebulą, oraz Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo.