Smażony pstrąg ze słodką wieprzowiną i sałatką z Zielonego Mango

Smażony pstrąg ze słodką wieprzowiną i sałatką z Zielonego Mango
Smażony pstrąg ze słodką wieprzowiną i zieloną sałatką z Mango może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.53 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 432 kalorie, 20g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz imbir, ząbek czosnku, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka wieprzowa na słodko z dressingiem z Mango, Smażona Sałatka z zielonych pomidorów ze słodkim sosem Chili, oraz Pstrąg smażony z sałatką z chleba kukurydzianego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1/2 szklanki oleju roślinnego w małym rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać szalotki i gotować, aż złoty kolor i chrupiące, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść smażone szalotki do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Zmiel ziarna pieprzu i anyż gwiaździsty na proszek w młynku do przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
4
Przenieś mielone przyprawy do mini procesora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
5
Dodaj łodygi kolendry, czosnek i imbir; zmielić, aby wkleić. Odstaw pastę przyprawową na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PrzyprawowaPasta Przyprawowa
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
6
Umieścić wieprzowinę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Umieść miskę na stojaku na parowiec w garnku. Przykryć garnek i gotować wieprzowinę na dużym ogniu do miękkości, o 20 protokół. Fajne; pokroić na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Ciepło pozostałe 1/4 Puchar oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać wieprzowinę na parze i smażyć, aż chrupiące, o 10 protokół. Używając szczelinowej łyżki, przenieś wieprzowinę do czystej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Wylać wszystko, ale 2 łyżki tłuszczu z patelni i dodać pastę przypraw. Gotować na średnim ogniu, aż zacznie brązowo i chrupiące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PrzyprawowaPasta Przyprawowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Wymieszać z cukrem palmowym, następnie 1/3 szklanki wody i sosem rybnym. Mieszaj, aż cukier palmowy się rozpuści i karmelizuje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Cukier PalmowyCukier Palmowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12
Dodać pozostałą 1/3 szklanki wody i gotować, aż sos zgęstnieje i pokrywa łyżkę, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
13
Wymieszać z wieprzowiną. do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić wieprzowinę. Przykryć szalotki i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
14
Dodać szalotki do wieprzowiny i ogrzać na średnim ogniu przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1
Zmiksuj sok z limonki, łodygi kolendry, sos rybny, cukier palmowy, ptasie chili i czosnek w blenderze, aż będzie gładki. Przyprawiamy sos do smaku solą. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cukier PalmowyCukier Palmowy
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połącz mango, zioła, jalapeo chile, liść limonki i imbir w średniej misce. Wrzucić tyle opatrunku do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LimonkiLiście Limonki
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w każdej z 2 dużych patelni na dużym ogniu. Otwórz pstrąg jak książka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Cienki-Cienki-
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3
Dodaj 1 do każdej patelni, strona skóry do góry. Gotować, aż rumiane i gotowane przez, 2 do 3 protokół na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przełóż pstrąga na talerz, skórkę w dół. Łyżka ciepłej wieprzowiny i szalotki mieszaniny nad każdym; top każdy z pół sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
PstrągPstrąg
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1
Ten przepis wymaga Zielonego mango, które jest niedojrzałym mango, a nie konkretnej odmiany. Kupując zielone Mango, wybierz owoce, które są jędrne w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1
Z tym menu, spróbuj butelkę Rieslinga. Szczególnie podoba nam się Smith-Madrone 2007 Riesling z Napa Valley ($25). Mango, ananas i cytrusowe smaki wina są doskonałym uzupełnieniem tego posiłku. Podczas gdy jesteś na rynku, poszukaj tajskiego piwa, takiego jak Singha, które jest produkowane przez pierwszy i największy browar w Tajlandii.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
RieslingRiesling
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Składniki

2ptasie chiles, łodygiptasie chiles, łodygi10długie świeże łodygi kolendrydługie świeże łodygi kolendry10długie świeże łodygi kolendry, posiekanedługie świeże łodygi kolendry, posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos rybny (np. nam PLA lub nuoc nam)sos rybny (np. nam PLA lub nuoc nam)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos rybny (np. nam PLA lub nuoc nam)sos rybny (np. nam PLA lub nuoc nam)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(luźno zapakowane) świeże liście kolendry(luźno zapakowane) świeże liście kolendry1caleobrany świeży imbirobrany świeży imbir11-calowy kawałek obranego świeżego imbiru, pokrojony w paski wielkości zapałek1-calowy kawałek obranego świeżego imbiru, pokrojony w paski wielkości zapałek1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(luźno zapakowane) liście świeżej mięty(luźno zapakowane) liście świeżej mięty1ząbek czosnku, obranyząbek czosnku, obrany3ząbki czosnku, połówkiząbki czosnku, połówki1zielone (niedojrzałe) mango, obrane, owoce pocięte z dołu na długie cienkie paskizielone (niedojrzałe) mango, obrane, owoce pocięte z dołu na długie cienkie paski2liście limonki kaffir, bardzo cienko pokrojoneliście limonki kaffir, bardzo cienko pokrojone1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z limonkiświeży sok z limonki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier palmowycukier palmowy4Spód: okruszki z herbatników grahamcukier palmowycukier palmowy10calegrube plastry łopatki wieprzowej bez kości (Boston butt; około 10 uncji)grube plastry łopatki wieprzowej bez kości (Boston butt; około 10 uncji)1łyżka czerwony ocet winnyczerwone jalapeño chile, zaszczepione, pokrojone w paski wielkości zapałekczerwone jalapeño chile, zaszczepione, pokrojone w paski wielkości zapałek6largesszalotki, obrane, pokrojone w cienkie rundszalotki, obrane, pokrojone w cienkie rund2całe pstrągi (każdy około 3/4 funta), skalowane, bez kości z głową i ogonem nienaruszone, w razie potrzebycałe pstrągi (każdy około 3/4 funta), skalowane, bez kości z głową i ogonem nienaruszone, w razie potrzeby1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej roślinny podzielonyolej roślinny podzielony3Spód: okruszki z herbatników graham1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda, podzielonawoda, podzielona6pieprz białypieprz biały1anyż Gwiaździstyanyż Gwiaździsty
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn