Smażony Makaron Czosnkowy
Smażony makaron czosnkowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz parmezan, Cebulki czosnek, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Bok Choy i jarmuż smażony ryż ze smażonym czosnkiem, Czosnek Szczypiorek Krewetki Smażony Ryż Z Chipsami Czosnkowymi, oraz Makaron z karczochami i czosnkiem {z tradycyjnym lub cukiniowym makaronem}.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Rozgrzać oliwę z oliwek w rondlu na średnim ogniu, aż kawałek czosnku spadnie do oleju powoli pęcherzyki.
Dodać czosnek, i gotować i mieszać aż złoty kolor, 5 do 7 protokół.
Czosnek wyjąć z oleju łyżką szczelinową i odstawić na bok; rezerwy oleju.
Do podania makaron układamy na poszczególne potrawy i posypujemy smażonym czosnkiem.
Skropić odrobiną oleju do smażenia i posypać parmezanem. Zachowaj pozostały olej o smaku czosnkowym do innego użycia.