Smażony Groszek Czarny

Need a danie główne bezglutenowe? Smażony groszek czarny oko może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 17g białka, oraz 30 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 65 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz szalotkę, groszek pod oczkami, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażona Sałatka Z Kurczaka Z Sosem Black Eyed Peas I Maślanką, Bezmięsny poniedziałek: Czarny smażony ryż z groszkiem i szalotkami, oraz Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Rozgnieść groszek w misce widelcem. Boczek pokruszyć na groszek i wymieszać z szalotką, czerwoną papryką i wystarczającą ilością mąki, aby mieszanina sklejała się. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Uformuj mieszankę grochu czarnego oka na 4 paszteciki.
Roztopić masło z olejem roślinnym na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować paszteciki na złoty kolor i chrupiące z każdej strony, o 4 protokół na stronę.