Smażony dip fasolowy
Przepis rozbity dip fasolowy może być wykonany w około 10 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. 95 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, ciecierzycę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Spróbuj Rozbite białe fasolki i jarmuż quesadillas z kremowym dipem bbq, Smażona kanapka z białą fasolą i awokado, oraz Rozbity Klub białej fasoli i awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę fasoli i ciecierzycy włożyć do robota kuchennego z sokiem z cytryny, czosnkiem, kminkiem i jogurtem, a następnie whizz aż będzie gładka. Dodaj resztę fasoli i pulsuj raz, aby uzyskać bardzo masywny dip. Wymieszać skórkę z cytryny i dużo przypraw, następnie podzielić na 4 pojemniki i przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Sos do maczania można połączyć z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować jest Ruffino Sparkling rosé (Split). Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 8 dolarów.
![Ruffino Sparkling Rose (Split)]()
Ruffino Sparkling Rose (Split)
Ruffino Sparkling Rosé jest świeże i pachnące z nutami truskawek i lekkimi nutami płatków róży. Na podniebieniu to wino ma eleganckie bąbelki i orzeźwiającą kwasowość, oferując kuszące smaki delikatnych czerwonych jagód i białych owoców, które pozostają przez wykończenie.Ruffino Sparkling Rosé jest przyjemne samo w sobie jako aperitif, ale także jako towarzysz jedzenia, dobrze łącząc się z różnymi daniami, w tym grillowanymi rybami, pieczonym kurczakiem i sałatkami z mieszanej zieleni.