Smażone warzywa z solonymi żółtkami kaczki
Smażone warzywa z solonym żółtkiem kaczki to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka cukinii, oleju jadalnego, żółtka kaczki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Solone Ciasteczka Z Żółtek, Smażyć kaczkę i zimowe warzywa, oraz Smażona Kaczka Chile-Czosnek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cukinię pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala. Widelcem rozgnieść żółtka.
Podgrzać wok na średnim ogniu.
Dodać łyżeczkę oleju i smażyć cukinię, aż lekko rumiane, o 3 protokół; dodać sól do smaku.
Głowa wok na średnim ogniu.
Dodaj kolejną łyżeczkę oleju i smaż kukurydzę, aż ziarna zostaną lekko zwęglone, 3-4 minuty.
Trzymaj wok na średnim ogniu.
Dodać pozostały olej i żółtka i mieszać-smażyć przez 20 lub tak sekund. Żółtka staną się pieniste. Odstawić kukurydzę i cukinię do woka i smażyć, aż kukurydza i cukinia zostaną pokryte sosem żółtkowym.
Podawać na ciepło lub na zimno.