Smażone warzywa korzeniowe z sosem sojowym i miodem
Smażone warzywa korzeniowe z sosem sojowym i miodem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 142 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koszerną sól, marchew, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka, Miód Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Warzywa Korzeniowe Pieczone W Miodzie.
Instrukcje
Połącz sos sojowy, miód, olej sezamowy, imbir i sok z cytryny w małej misce.
Ubijamy widelcem i odstawiamy.
Rozgrzać olej w dużej pokrywce sauté patelni na średnim ogniu do połysku.
Dodaj marchew, buraki i słodkie ziemniaki. Wrzucić do herbu z olejem, przykryć, i gotować, potrząsając patelnię i zdejmując pokrywkę mieszać od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, ale nie papkowate, 6 do 8 protokół.
Dodać mieszankę sosu sojowego i gotować, często mieszając, aż płyn odparuje i warzywa są pokryte sosem.
Zdjąć z ognia, wymieszać z shiso, doprawić do smaku solą i podawać.