Smażone Tamales Wieprzowe

Smażone Tamales Wieprzowe
Smażona wieprzowina Tamales jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $14.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 3103 kalorii, 344g białka, oraz 75 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oregano, rosół z kurczaka, łopatka wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Tamales Wieprzowe, Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas, oraz Pulled-Pork Tamales dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Korzystanie szczypce, krótko toast guajillo chiles na otwartym ogniu lub w patelni żeliwnej aż pachnące, o 5 sekund na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz GuajilloPieprz Guajillo
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2
Przełożyć chiles do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać 2 szklanki gorącej wody i odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Dodać czosnek, chipotles, czarny pieprz, cynamon i oregano do blendera i puree, aż będzie gładka. Przecedzić sos do dużej emaliowanej żeliwnej zapiekanki, mocno naciskając na ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać wieprzowinę do zapiekanki wraz z pozostałymi 6 szklankami wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć częściowo i dusić na małym ogniu, aż wieprzowina będzie miękka, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć wieprzowinę do miski i lekko ostudzić. Gotować sos, aż zmniejszy się do 4 filiżanek, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Wieprzowinę rozdrobnić 2 widelcami i włożyć do sosu. Gotować na wolnym ogniu, aż sos jest zmniejszona i tylko płaszcze wieprzowiny, o 20 protokół. Doprawić wieprzowinę solą i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
W dużej misce, wymieszać masę harina z wodą, aż równomiernie nawilżone; niech masa ostygnie. W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w łopatkę, ubić smalec z proszkiem do pieczenia i solą na średniej prędkości, aż będzie puszysty, około 3 minut. Z włączoną maszynką dodaj masę w grudkach wielkości piłki golfowej, a następnie skrop w bulionie z kurczaka i ubijaj, aż będzie całkowicie gładka. Zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj masę, aż będzie puszysta, około 3 minut; Tekstura powinna przypominać miękki hummus.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Goya SazonGoya Sazon
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
SmalecSmalec
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Za pomocą ostrego noża odetnij ciągnące się szczyty i dna każdego liścia bananowca. Ostrożnie pokroić liście na 8-calowe kwadraty; odstawić wszelkie ze łzami do użycia do gotowania na parze. Potrzebujesz około 18 kwadratów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Rozłóż 1/4 filiżanki masy w lekko off-center 4-na 6-calowy prostokąt na placu liścia bananowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
11
Na masę rozprowadzić 2 łyżki duszonej wieprzowiny. Złóż dolną krawędź kwadratu do góry i na tak, że masa otacza nadzienie wieprzowe. Złóż górną krawędź liścia w dół, a następnie złóż po bokach, aby zamknąć opakowanie. Zawiąż tamal sznurkiem kuchennym. Powtórz, aby utworzyć Pozostałe tamales.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
12
Wyłożyć duży parowiec warstwą skrawków z liści bananowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
13
Dodaj tamales w 2 luźnych warstwach. Paruj tamales nad wrzącą wodą przez 1 godzinę i 20 minut, uzupełniając wrzącą wodę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
14
Wyjmij z ognia i pozwól tamales stać w zadaszonym parowcu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
15
Rozpakuj tamales i pył w mące ryżowej. W dużej patelni, ciepła 1/2 cala oleju roślinnego do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
TamalesTamales
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Dodać tamales w partiach i smażyć, obracając raz, aż złoty i chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
17
Osuszyć na papierowych ręcznikach i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn