Smażone Tacos z kurczaka w sosie Maślankowo-Jalapeño
Smażone Tacos z kurczaka z maślanką-SOS Jalapeño może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 52g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę jalapeño, ząbki czosnku, opatrunek ranczo i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażone Avocado Tacos z sosem śmietanowym Jalapeño, Maślanka smażony kurczak, kolendra Slaw i Jalapeno Cheddar gofry, oraz Gofry maślane z maślanką smażony kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces ranczo dressing, pieprz jalapeo, kolendra, czosnek, i sok z limonki w blenderze lub robocie kuchennym 2 do 3 sekund lub do gładkiej, zatrzymując się zeskrobać w dół boki w razie potrzeby.
Umieść 1 smażoną pierś kurczaka w każdej rozgrzanej tortilli kukurydzianej.
Podawać z dressingiem i pokrojoną rzodkiewką.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.