Smażone steki z kurczaka i kremowy sos Pan z herbatnikami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać kurczaka smażone steki i kremowany SOS Pan z herbatnikami spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 2705 kalorii, 325g białka, oraz 107 g tłuszczu każdy. Na 11,34 zł / porcja, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, śmietanę, łyżki wody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek smażony na wsi z herbatnikami i sosem, Jajka sadzone na maślance z sosem Kiełbasowym, oraz Kremowy Kurczak z herbatnikami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej dużą, ciężką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Ustaw steki na woskowanej powierzchni roboczej wyłożonej papierem i przykryj innym kawałkiem woskowanego papieru. Steki funta do 1/4 cala grubości. Ściągnij steki z powierzchni roboczej i ustaw na bok. Powierzchnia robocza linii z bardziej woskowanym papierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Wlać 1/2 szklanki mąki na 2 stosy po przeciwnych stronach przestrzeni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
4
Dodać mąkę kukurydzianą, paprykę, sól i pieprz do 1 stos mąki. Ubij jajka i wodę w talerzu lub płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Uncje Płynu świeżej Wody
Cukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Steki pokroić na 4 porcje i zalać mąką, jajkami, następnie przyprawioną mąką i mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dodać 2 łyżki oleju do gorącej patelni i gotować 2 steki na raz. Steki brązowy o 2 minut na stronie, lub do gotowane i usunąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodać 2 łyżki więcej oleju i powtórzyć z pozostałych 2 steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
8
Wyjąć steki na półmisek i wylać wszystkie oprócz 2 do 3 łyżek kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
9
Dodać 2 łyżki mąki do kapieli i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
10
Ubić bulion i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
11
Ubijamy pół na pół lub śmietanę do sosu. Gdy sos pęcherzyki, usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
12
Steki i ciepłe herbatniki podawać z sosem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.