Smażone Ravioli z sosem wódki
Smażone Ravioli z sosem wódki może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 563 kalorie, 24g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.24 za porcję. Jeśli masz sól i pieprz, opakowania wonton, ciężki krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ravioli smażone na patelni w sosie Wódkowym, Ravioli z homara z lekkim sosem pomidorowym, oraz Smażone Ravioli z sosem Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej olej do 375 stopni F. na dużej patelni na średnim ogniu dodaj wystarczającą ilość oleju rzepakowego, aby osiągnąć głębokość 2 cali.
W średnim rondlu na średnim ogniu, dodać sos marinara, wódka i śmietana. Wymieszać do połączenia i doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu.
Gdy olej jest gorący, smażyć ravioli w małych partiach, obracając od czasu do czasu drewnianą łyżką. Po tym, jak ravioli są złotobrązowe, około 3 minut, użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść je na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Powtórz z pozostałymi ravioli.
Podawać ravioli z sosem do zanurzania wódki jako akompaniament.
W dużym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek i czosnek.
Saute, aż czosnek staje się pachnące, o 3 protokół.
Dodać mieszankę klopsików, pół sosu marinara i posypać solą i pieprzem. Wymieszać, aby połączyć, rozbijając wszelkie grudki i delikatnie gotować na wolnym ogniu, o 15 protokół.
Wyjąć z ognia i pozostawić mieszaninę do ostygnięcia, około 20 minut. Wymieszać z ricottą, pietruszką i groszkiem.
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia z plastikową folią i spryskać plastikową folią nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Umieść 1 wonton na desce do krojenia i łyżkę około 1 łyżki mieszanki mięsa do środka wonton. Używając palca lub pędzla do ciasta, posmaruj trochę białka na obwodzie wontonu i połóż inny wonton na górze. Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić.
Umieść ravioli na przygotowanej blasze do pieczenia i powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Do dużego garnka wrzącej, osolonej wody dodaj ravioli w małych partiach. Gdy unoszą się, po 2 do 3 minutach, wyjąć je na talerz wyłożony czystym ręcznikiem kuchennym.