Smażone Quesadillas z dwoma nadzieniami

Smażone Quesadillas z dwoma nadzieniami
Smażone Quesadillas z dwoma nadzieniami to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 40 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka crème fraîche, kwiaty squasha, queso fresco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Krewetki Smażony Ryż Quesadillas, Uczucia Dotyczące Wypełnień, oraz Placki ziemniaczane z nadzieniem bananowym.

Instrukcje

1
Cebulę ugotować na maśle na średniej patelni nonstick na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Grzyby pulsować w robocie kuchennym, aż grubo posiekane i dodać do cebuli wraz z epazote i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
EpazoteEpazote
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż grzyby zmiękną, a płyn odparuje, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
Całkowicie usunąć z ciepła i chłodnego napełniania.
1
Mieszaj masę harina, sól i ciepłą wodę w dużej misce drewnianą łyżką, aż utworzy ciasto. Zagnieść ciasto w misce z pięty dłoni 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mieszanka Masy Kukurydzianej)(mieszanka Masy Kukurydzianej)
CiastoCiasto
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Uszczypnij małe kawałki ciasta i rozwałkuj na około 40 (skąpe 1-calowe) kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
3
Przenieś kulki w postaci uformowanej do wyłożonej plastikiem tacy i przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Wytnij 2 (5-calowe) kwadraty z małej plastikowej torby i użyj 1, aby ustawić dolną połowę tortilli. Umieścić kulkę ciasta w prasie tortilla i top z drugiego kwadratu z tworzywa sztucznego. Zamknij tortilla naciśnij, naciskając delikatnie na dźwignię, aby spłaszczyć ciasto do 2 1/2 - do 3-calowej rundy. Jeśli prasa nie spłaszczy się równomiernie, obróć tortillę o 180 stopni i delikatnie spłaszcz ponownie. (Alternatywnie, użyj wałka do ciasta, aby spłaszczyć ciasto między kwadratami z tworzywa sztucznego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
5
Usuń górny kwadrat z plastiku i umieść 1 łyżeczkę nadzienia grzybowego, lub około 1 łyżeczki pokruszonej queso fresco z 1/2 łyżeczki cremy i kawałkiem kwiatu squasha, w środku rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Queso FrescoQueso Fresco
GrzybyGrzyby
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
6
Złóż okrągłe, jeszcze w plastiku, nad wypełnieniem, aby utworzyć półksiężyc i szczyp krawędzie razem, aby uszczelnić. Delikatnie odkleić plastik, a następnie przenieść quesadilla do innej plastikowej tacy owiniętej folią i przykryć drugim arkuszem folii. Powtórz z pozostałym ciastem, robiąc około 20 quesadillas z każdego nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Rozgrzać 1 cal oleju w głębokim 10-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż termometr głęboko tłuszczu rejestruje 191°, następnie głęboko smażyć quesadillas w partiach 6 do 8, obracając raz lub dwa razy, aż złoty, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
2
Przenieść łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby odsączyć i przywrócić olej do 191° przed dodaniem następnej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Podawać quesadillas natychmiast.
1
* Nadzienie grzybowe można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Quesadillas mogą być tworzone, ale nie smażone, 1 dzień wcześniej i schłodzone, pokryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej i osuszyć, jeśli to konieczne, przed smażeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn