Smażone kulki z makaronem i serem
Smażone kulki z makaronem i serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 68 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, Mac & cheese original, margarynę i mleko o nazwie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażone kulki z makaronem i serem, Smażone kulki z makaronem i serem, oraz Smażone Kulki Z Serem Mozzarella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób makaron z serem zgodnie z zaleceniami na pudełku. Wymieszać z rozdrobnionym serem i 1/2 szklanki bułki tartej. Przykryć; przechowywać w lodówce około 20 minut lub do firmy.
Linia duży arkusz cookie z gotowania pergamin papieru. Za pomocą 1/4-cup miarki, miarka Mac & ser mieszaniny w kulki; roll w pozostałych bułki tartej.
Miejsce na blasze. Zamrozić 30 minut.
W głębokim tłuszczu frytownica lub ciężki rondel, ciepła 3 cale oleju do 191°. smażyć kulki w gorącym oleju w małych partiach 1 do 2 minut lub aż złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać na gorąco z sosem ranczo lub sosem barbecue, w razie potrzeby.