Smażone Krążki Cebuli
Smażone krążki cebuli trwa z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, olej canolan, dodatkowy olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smażone Krążki Cebuli, Smażone Krążki Cebuli, oraz Smażone Krążki Cebuli.
Instrukcje
Pokrój cebulę na 1/2 cala. plastry; rozdzielać na pierścienie.
Umieść w misce; zalej lodowatą wodą i moczyć przez 30 minut.
W międzyczasie połącz jajko, wodę, olej i sok z cytryny w misce.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sól i cayenne; mieszać do masy jajecznej, aż będzie gładka.
Odcedź krążki cebuli; zanurz w cieście. Na patelni elektrycznej lub frytkownicy podgrzej 1 cal. oleju do 375°. Smażyć krążki cebuli, po kilka na raz, przez 1 do 1-1 / 2 minuty po jednej z każdej strony lub na złoty kolor.
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na krążki cebulowe. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Graham Beck Bliss Nectar z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Graham Beck Bliss Nectar
Dla tych, którzy nie lubią suchego, Graham Beck Demi-Sec jest dobrym pretekstem do pobłażania sobie i frywolności. Lekkie drożdżowe aromaty, z nutą toffi, miodu i praliny, ten rozkoszny szampan pobudzi Twoje słodsze zmysły.Mieszanka: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir