Smażone kotlety schabowe z karmelizowanym sosem cebulowym
Smażone kotlety schabowe z karmelizowanym sosem cebulowym to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz mąkę, olej canolan, karmelizowany sos cebulowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Kotlety schabowe z sosem cebulowym, Kotlety schabowe w sosie cebulowym, oraz Kotlety wieprzowe w wiejskim sosie cebulowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 Składniki, 1/2 łyżeczki. sól i 1/2 łyżeczki. pieprz w płytkim naczyniu.
Umieść każdy kotlet schabowy między 2 arkuszami folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/8 cala, za pomocą wałka do ciasta lub płaskiej strony młotka do mięsa.
Posypać wieprzowinę pozostałą 1 łyżeczką. każda sól i pieprz.
Umieść mąkę w płytkim naczyniu; umieścić białka jaj w innym płytkim naczyniu. Pogłębić wieprzowinę w mące, zanurzyć w białkach jaj i pogłębić w mieszaninie bułki tartej, naciskając, aby przylegać; umieścić na stojaku z drutu.
Połowę wieprzowiny ugotować w 1 1/2 łyżki. gorący olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 do 4 minut lub do złotego koloru. Wierzch wieprzowy z 1 1/2 łyżki. olej za pomocą pędzla do ciasta; odwrócić wieprzowinę. Gotować 3 protokół lub do czasu zakończenia. Trzymaj ciepło na czystym stojaku z drutu w patelni z galaretką w piekarniku 200. Powtórzyć z pozostałą wieprzowiną i 3 łyżkami. olej.
Podawać z karmelizowanym sosem cebulowym i kapustą jabłkową.