Smażone kiełki z fasolką szparagową, cytryną i orzeszkami piniowymi
Smażone kiełki z fasolką szparagową, cytryną i orzeszkami pinii to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 41 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz brukselkę, orzeszki piniowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 100%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Smażona Fasolka Szparagowa Z Orzeszkami Piniowymi, Fasolka szparagowa z cytryną i orzeszkami pinii, oraz Fasolka szparagowa z cytryną i orzeszkami pinii.
Instrukcje
Kiełki i fasolę gotować na patelni z wrzącą osoloną wodą przez 3 minuty, następnie dobrze odcedzić.
Rozgrzać olej na dużym woku lub patelni. Na gorąco dodajemy skórkę z cytryny i orzeszki piniowe. Gotować przez kilka sekund, następnie dodać warzywa i smażyć przez 3-4 min, aż kiełki lekko zabarwią się.
Dodaj wycisnąć sok z cytryny i sól i pieprz do smaku.