Smażone Karczochy Garlickie

Smażone Karczochy Garlickie
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Smażone karczochy Garlicky może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 9. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ząbki czosnku, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 91%. Spróbuj Garlicky Smażone Grzyby, Garlicky Kapusta Smażona, oraz Garlicky Sauteed Swiss Chard dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wodę z sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Odetnij łodygę każdego karczocha do 1 cala podstawy; Odrzuć łodygę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
3
Usuń dolne liście i twarde zewnętrzne liście, pozostawiając delikatne serce i dno.
4
Każdy karczoch przeciąć poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
5
Usuń puszysty Ostropest od spodu łyżką.
6
Każde dno karczocha pokroić na ćwiartki; ćwiartki karczocha umieścić w wodzie cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Drenaż.
8
Ćwiartki karczocha umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Drenaż.
10
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodaj karczoch ćwiartki i czosnek; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
12
Dodać grzyby; przykryć i gotować 2 minuty lub aż grzyby będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
13
Wyjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia100
Magazyn