Smażone Kanapki Z Sumem
Smażone kanapki z sumem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 596 kalorii, 37g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.15 za porcję. Jeśli masz mielony pieprz, mąkę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kanapki Z Sum Smażone W Piekarniku, Smażone kanapki z sumem z Chipotle-miodowy majonez, oraz Kanapki sumowe BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużym płytkim naczyniu.
Ryby posypać solą; pogłębiać w mieszaninie mąki, dobrze powlekać.
Wlać olej na głębokość 3 cali w holenderskim piekarniku; podgrzać do 35
Smażyć rybę 4 do 5 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać na bułkach kanapkowych z sosem koktajlowym, sałatą i, w razie potrzeby, pomidorem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.