Smażone Jabłka
Smażone jabłka to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz gotowanie jabłka, cukier, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Smażone Jabłka, Jabłka Smażone Na Południu, oraz Smażone Collards i jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni; dodać kilka plasterków jabłka na raz.
Plastry jabłka posypać lekko cukrem. Przykryć i gotować 5 minut lub aż jabłka będą miękkie.
Jabłka wyjąć na ciepły półmisek i posypać cynamonem . Powtórz procedurę z pozostałymi pierścieniami jabłek .