Smażone Grzyby Shiitake
Smażone grzyby Shiitake wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, grzyby shiitake, sos teriyaki z canal house i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Szparagi Smażone Z Grzybami Shiitake, Chard szwajcarski smażony z grzybami Shiitake, oraz Makaron sezamowy z Podsmażonymi grzybami Shiitake i kapustą.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować, rzucając od czasu do czasu, do miękkości istarzały brązowy, 8-10 protokół.
Dodać 2 łyżki wody do patelni i gotować, rzucając grzyby od czasu do czasu, untilwater odparowuje i grzyby sątender, o 2 minuty dłużej.
Przelewamy do średniej miski i wrzucamy sos teriyaki.
DO AHEAD: grzyby mogą być robione5 dni przed; przykryć i schłodzić.